Inschrijven, Contact en Mutaties - ShantyNederland

Ga naar de inhoud

Inschrijven, Contact en Mutaties

Wijzigingen contact persoon

De contact persoon is DE schakel tussen uw koor/groep en ShantyNederland en naar dit adres wordt dan ook alle correspondentie gestuurd.
Omdat BUMA ook gebruik maakt van deze gegevens is het belangrijk dat bij mutaties en of wijzigingen dit zo snel mogelijk wordt doorgegegeven.Gebruik daarom onderstaand formulier om uw wijzigingen door te geven.


Contact formulier /aanvragen Nieuwsbrief

Onderstaand formulier kunt u gebruiken om een vraag/verzoek te doen aan het bestuur van ShantyNederland. Als u uw email adres goed heeft ingevuld dan krijgt u een ontvangst bevestiging per email van de vraag.
Tip


Aanmelding lidmaatschap

Het contributie bij ShantyNederland bedraagt € 65 per Koor-Groep ongeacht het aantal leden. Laat u uw BUMA/Stemra verplichtingen via ShantyNederland verlopen dan bedraagt dit € 4,05 voor het basis pakket  of 6,50 voor het uitgebreide pakket per koorlid per jaar (Zie info m.b.t. de pakketten). Als u de BUMA  laat verlopen dan moet ShantyNederland dit wel weten i.v.m. onze rapportage naar genoemde organisatie. Wij verzoeken u vriendelijk gebruik te maken van onderstaand formulier voor uw aanmelding.
 
 
Tip
Tip
Tip
Tip

Terug naar de inhoud